Zamówienie tymczasowej podróży do Niemiec pracownika polskiej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Rola w Niemczech dla pracownika z Ukrainy z własnej marki na podstawie VAN DER ELST VIZA

PRACA

Czy pracownicy ukraińscy z Własny są zdolność legalnej książki w końcach Unii Europejskiej przez Polskę? Wiele jednostek zajmuje takie pytanie, że przyjemnie jest ubiegać się o polską wizę niż o wizę innego kraju z Unii Europejskiej.

Praktyka w Niemczech dla gościa z Ukrainy z polskiej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

 

Zamówienie tymczasowej wycieczce do Niemiec pracownika własnej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Razem z ogólną zasadą wiza do roli w pewnym kraju UE nie daje oferty książki w żadnej z nich. Oznacza to, że jeżeli otrzymasz polską wizę do akcji i nie będziesz odbierał w Polsce, będzie ostatnie naruszeniem prawa. Tak dlatego, razem z polską wizą roboczą, można odwiedzić inne kraje UE, tylko taka wiza nie daje prosta do poważnego zajęcia w innych krajach UE. Tak dlatego polskie prawo nie zezwala na stanowisko w Niemczech w obiekcie osiągnięcia wizy roboczej do Polski. To oznacza, po otwarciu własnej wizy roboczej, powinieneś funkcjonować w Polsce.

Van der Elst Viza sięga 1994 roku. Zatem przedsiębiorstwa z pewnego państwa UE są prawo kierować swoich gości do różnych krajów w kontraktu z koniecznością produkcji. Należy pamiętać, że nie całe kraje UE wykorzystują tę propozycję. Na dowód Niemcy, Austria, Francja, Belgia i Holandia pogodziły się z wadą i dały takie wizy, a Włochy, Grecja, Luksemburg – nie.

Zamówienie tymczasowej wycieczce do Niemiec pracownika własnej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA
Zamówienie tymczasowej wycieczce do Niemiec pracownika własnej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Nasza firma, w jakiej działa obywatel Ukrainy, zatrudnia człowieka na wycieczkę służbową (do lektury / świadczenia usług). Należy zauważyć, że proste delegowanie pracownika przez rodzimą firmę do Niemiec nie podlega procedurze Van der Elst. Typ jest wywożony do spełniania określonej funkcji w Niemczech (konieczność produkcji). Termin, na który widać stać oddelegowany, nie może przekraczać 3 miesięcy.

Ponieważ polska wiza że żyć zwykła: – przez 180 dni (na podstawie rejestracji przez pracodawcę wniosku o zatrudnienie osoby); – od 1 roku do 3 lat (uznanie na pozycję wydane przez Terytorium Województwa), widać, że po otrzymaniu sześciomiesięcznej polskiej wizy służbowej (wydawanej raz w roku) w końcu odbycia podróży służbowej do Niemiec w porządku roku, będzie można tylko 3 miesiące.

Głównym warunkiem takiej jeździe jest porozumienie między polską firmą i jednostką w Niemczech. Aby przeprowadzić taką podróż służbową, pracownik musi wziąć dodatkową wizę – „Van der Elst Visa”.

Po otrzymaniu wizy Van der Elst, musisz zwrócić wniosek do biura wizowego Ambasady Niemiec w Warszawie, które stanowi Departamentem przyjmującym wnioski o wizę z wszelkiej Polski.

Aby uzyskać dodatkową wizę, „Van der Elst Visa” jest odpowiedzialna do przedłożenia dokumentów, wśród których ważne są: zezwolenie na praktykę w Polsce, karta ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków medycznych, umowa między firmami krajowymi i niemieckimi, pisemne potwierdzenie harmonizacji warunków pracy między niemiecką marką oraz kierowany pracownik a nowi.

Należy także zauważyć, że ambasada zastrzega sobie moc do żądania dodatkowych dokumentów.

źródło artykułu: Praca w Niemczech dla pracownika z Ukrainy VAN DER ELST VIZA

Dodaj komentarz

avatar
  Subscribe  
Powiadom o